top of page

pravno obvestilo

 

Zaščita pravic

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.utrineksanj.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last zavoda Utrinek Sanj in je informativne narave.

 

Omejena odgovornost

Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.utrineksanj.si in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti se bo trudil za pravilnost informacij. Zavod lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

 

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.utrineksanj.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

 

Varovanje podatkov

Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.utrineksanj.si razpolagal v skladu z veljavno zakonodajo.

 

bottom of page