himna zavoda

V našem zavodu se med drugim posvečamo tudi umetnosti lutk na vseh nivojih. Pripravili smo že nekaj lutkovnih predstav, lutkovnih filmov in lutkovnih skečev. Od začetka do končnega produkta smo se posvetili oživljanju te umetnosti, pri tem pa neskončno uživali.

DONACIJA

AKADEMIJA ZA PRIHODNOST - LUTKOVNI FILM

OPOZORILO: Film v prvi vrsti ni namenjen mlajšim gledalcem, zato je za mlajše osebe ogled priporočljiv v spremstvu staršev ali skrbnikov.

 

Film govori o fantu, ki se že celo življenje spopada z nevsakdanjimi problemi. Spremljamo ga v trenutku, ko se mu ponudi priložnost, da te probleme reši. Dinamični, zabavni in nenavadni akademiki se lotijo reševanja na zelo svojevrsten način. V mešanici komedije, drame, glasbenih vložkov, mističnosti, zgodovine in sodobnosti se znajdejo v zanje povsem novi situaciji. Ali bodo uspeli fantu olepšati prihodnost?

Naši sponzorji

NOVIČKE V UTRINKU SANJ

Vsi zbrani prispevki, donacije in podpora pri nakupu naših izdelkov in storitev je namenjena izvajanju različnih brezplačnih programov za tiste, ki si tega ne morejo privoščiti, a v sanje vseeno verjamejo.

KONTAKT

 

Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti

Cankarjevo nabrežje 1, 1000 Ljubljana

TRR Utrinek sanj:  Si56 6100 0001 0540 076

BIC banke: HDELSI22

mail: info@utrineksanj.si

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2014 - 2019 UTRINEK SANJ