top of page

kapljica srece

V

Kapljica sreče je steklenička, napolnjena s pozitivno energijo. Iz dneva v dan vas bo opominjala, da je življenje lepo. Bolj, kot jo boste negovali, bolj srečno bo vaše življenje. Namenjena je prav vsakemu, ki si želi v svoje življenje vnesti več sreče.

 

S skrbnim negovanjem se bodo njeni učinki močno povečali. Opominjala vas bo, da je življenje lahko lepo, če si boste to dovolili, in vas opogumljala, da srečo zgrabite z obema rokama in naredite vse, kar je v vaši moči, da zaživite bolj srečno življenje.

 

 

Kapljico sreče si izberite po trenutnem navdihu. Katera steklenička vam najprej pade v oči in si želi z vami ali s kom od vaših bližnjih ali pa morda s popolnim neznancem, ki mu boste podarili malo stekleničko, preživeti trenutke napolnjene s srečo? Globoko vdihnite in si s kapljico sreče dovolite zaživeti bolj srečno življenje.

 

Kapljica sreče je zelo krhka, zato jo spravite na prav posebno mesto, kjer vas bo vedno znova spodbujala, da se v življenju odločite za srečo.

 

V sebi nosi ljubezen, veselje, smeh in vse ostalo, kar vam v življenju prinaša srečo.

Spodbujala vas bo, da si prisluhnete, da v sebi odkrijete, kaj so tiste stvari, ki vam prinašajo največ sreče, ter da se boste vedno pogumnejše in vedno bolj lahkotno odločali zanje.

 

Vam nasmeh na obrazu narišejo ples, petje, risanje, morda igranje? Karkoli že, kapljica sreče vas opominja, da so točno te stvari tiste, ki so v življenju najpomembnejše. In bolj, kot se boste odločali zanje, večja bo moč kapljice sreče.

 

Spodbujala vas bo tudi k večji povezanosti z naravo, živalmi in ostalimi prebivalci našega planeta, saj v sebi nosi modrost, da smo vsi povezani med seboj, ter da je skrb za okolje in preživljanje časa v naravi zelo velik spodbujevalnik sreče v življenju.

 

Vas je strah, da svoje sreče ne boste znali pričarati v življenje? Nič zato, kapljica sreče vas bo opominjala, da strahu v resnici ni, da se je z njim potrebno le soočiti in se na mesto zanj odločiti za srečo. To boste najlažje naredili tako, da se boste iz trenutka v trenutek odločali za stvari, ki vam prinašajo srečo. Lastni ali tuj strah, ki vas bo želel prepričati, da si sreče ne zaslužite ali da je namenjena nekomu drugemu, pa bo zvodenel. Kapljica sreče vas bo spodbujala, da dvomom, strahovom in negativnim mislim ne boste posvečali toliko pozornosti in sčasoma bodo popolnoma izginili.

 

Kapljica sreče v sebi nosi še veliko skrivnosti, ki jih boste iz dneva v dan odkrivali, če ji boste le dovolj pozorno prisluhnili. Ena najpomembnejših skrivnosti je spodbuda, da svojo srečo delite z drugimi. Bolj, kot jo boste delili z ostalimi, bolj bo vaša lastna sreča rastla in na koncu bo čisto vsak na našem planetu našel svojo. Tako bo cel planet postal ena sama velika kapljica sreče.

 

Kapljica sreče si želi z vami v lepšo prihodnost. Si upate?

      Cenik:

-mala kapljica sreče  5EUR

-velika kapljice sreče 7EUR

-poštnina: 2,5€

  (nad 20€ brez poštnine)

Kontaktirajte nas za povpraševanje ali nakup preko spodnjega obrazca

bottom of page