KONTAKT

 

Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti

Cankarjevo nabrežje 1, 1000 Ljubljana

TRR Utrinek sanj:  Si56 6100 0001 0540 076

BIC banke: HDELSI22

mail: info@utrineksanj.si

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

© 2014 - 2019 UTRINEK SANJ
 

PRODUKCIJA LUTKOVNE PREDSTAVE

Pridružite se Matevžu in njegovim novim prijateljem pri popotovanju skozi sanje. Primerno za vse starosti. Predstava traja približno eno uro.

 

Pozdravljeni prijatelji Utrinka sanj, starši, predvsem pa mladostniki!

Neskončno smo veseli, da se vam lahko javimo s sanjsko novico. Po več letih uživanja, iskanja in rasti v družbi lutk, smo se odločili, da združimo moči z društvom Brez limita ter v soustvarjanju z javnim zavodom Mladi zmaji organiziramo celoletno delavnico z imenom

PRODUKCIJA LUTKOVNE PREDSTAVE.  Delavnica je nastala v želji, da svoje izkušnje, znanje, predvsem pa ljubezen do lutk podelimo z novo generacijo v lepšo prihodnost usmerjenih mladostnikov. Mladi zmaji so nam posodili svoja krila ter nam dali zalet, da lahko sanje uresničimo.

 

Omogočili so, da lahko 10-im mladostnikom brezplačno ponudimo sodelovanje pri produkciji lutkovne predstave. Prav tako so nam posodili svoje prostore, kjer bomo lahko lutkovno predstavo ustvarili, vadili in na koncu tudi predstavili gledalcem. Odprtih rok vabimo k sodelovanju mlade do 29 let.

 

Nimaš izkušenj? Nimaš problema! Za udeležbo na delavnici ni potrebno imeti nikakršnih predhodnih izkušenj. Prav tako ni potrebno, da si velik/a ljubitelj/ica nastopanja na odru. Pri produkciji lutkovne predstave je potrebna pisana družba ljudi, kjer lahko vsak zablesti na drugem področju: pri idejni zasnovi, pisanju besedila, izdelovanju lutk, scene, gledališki igri, animiranju lutk, plesni, glasbeni in/ali tehnični podpori. Važna je le želja po sodelovanju in pripravljenost posvetiti delec časa svojega življenja izvedbi tega projekta. Vsak posameznik bo skupino obogatil s svojimi talenti in s skupnimi močmi bomo pripravili lutkovno predstavo od golega začetka do spektakularnega konca. Kdo ve, morda obenem spletemo še trdna prijateljstva. Zato le pogumno in pohiti s prijavo – mesta se že polnijo.

Z delavnico začnemo najverjetneje aprila v prostorih: Četrtni mladinski center Mladi zmaji Zalog. Delavnice bodo potekale predvidoma ob petkih ob 16.uri in trajale načeloma 90 minut.

PLAKAT-za-na-fb_fotošop_zmanjšana_veliko

V našem zavodu se med drugim posvečamo tudi umetnosti lutk na vseh nivojih. Pripravili smo že nekaj lutkovnih predstav, lutkovnih filmov in lutkovnih skečev. Od začetka do končnega produkta smo se posvetili oživljanju te umetnosti, pri tem pa neskončno uživali.

PRIJAVI SE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA.

Lahko pa nam pišeš tudi na: info@utrineksanj.si

MESTA SO OMEJENA!

TAKO, DA HITRO

REZERVIRAJ SVOJE!