top of page

LJUBLJANSKI ZMAJ - HUMANITARNI DOGODEK, 26., 27. in 28. 2. 2016

26. 2. - ob 19h otvoritev          27. 2. - od 10. do 19. ure         28. 2. - od 10. do 19. ure

V petek, 26. 2. 2016, ob 19.00  je zaradi prostorske omejitve , za otvoritveni dogodek potrebna predhodna rezervacija preko obrazca na dnu strani.

Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti vas vabi na humanitarni dogodek Ljubljanski zmaj. Zbrana sredstva bodo namenjena izvajanju brezplačnih rojstnodnevnih zabav za socialno ogrožene otroke.

 

Dogodek je namenjen spodbujanju lepše prihodnosti v obliki povezovanja in predstavitve umetnikov, mladih podjetnikov, inovatorjev, glasbenikov … pri prepoznavnosti in doseganju svojih sanj.

 

Za medijsko prepoznavnost dogodka bo poskrbel City Magazine Slovenia (napoved dogodka v City magazine).

 

Himno Ljubljanski zmaj bo na otvoritveni slovesnosti prvič predstavil slovenski glasbenik INNER. (Facebook >>klik<<)

 

V petek, 26. 2. 2016, ob 19.00 (zaradi prostorske omejitve je za otvoritveni dogodek potrebna predhodna rezervacija na info@utrineksanj.si ) bo uradna otvoritev razstave slovenske slikarke Neže Pompe ter dveh fotografskih razstav Nives Brelih Photography iz Slovenije in Miikka Rekola iz Finske. Razstavo bo postavila kustosinja Jasmina Jessa Hlaj. Podjetje Art Rebel 9 je pripravilo izkušnjo virtualne resničnosti, kjer boste lahko s pomočjo najmodernejše opreme Oculus Rift preizkusili virtualno resničnost. Razstavo ter virtualno resničnost si bo možno brezplačno ogledati v soboto, 27. 2. 2016, ter nedeljo, 28. 2. 2016, od 10. do 20. ure.

 

Vse, ki se boste udeležili otvoritve, bo pričakala bruhalka ognja Špela Šavs iz podjetja Dogtus. Na razstavi ne bo manjkalo tudi zabavnih iger s humanitarno noto.

 

Dogodek so podprli Ansambel Aufbiks in mnogi drugi posamezniki, s pomočjo katerih obujamo Ljubljanskega zmaja – glasnika lepše prihodnosti.

 

Na vsakih 500 ljudi, ki boste všečkali Facebook stran Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnostij, ter na vsakih 500, ki se boste na dogodek Ljubljanski zmaj »attendali« s klikom, bo Utrinek sanj za enega otroka iz manj spodbudnega okolja brezplačno organiziral sanjsko rojstnodnevno zabavo. Zavedamo se, da je v Sloveniji veliko ljudi, ki zaradi finančne stiske težko verjamejo v lepšo prihodnost. Na info@utrineksanj.si nam lahko pošljete svoje zgodbe in predlagate, komu bi brezplačne zabave koristile in jim prižgale upanje v lepšo prihodnost. Verjamemo, da lahko s skupnimi močmi in sodelovanjem narišemo nasmeh na obraze veliko ljudem in da lahko skupaj ustvarimo okolje, ki bo prijaznejše za vse.

 

Vse umetnike, ustvarjalce, obrtnike, podjetnike in vse, v lepšo prihodnost usmerjene ljudi, vabimo k sodelovanju. Če vas zanima sodelovanje pri tem ali katerem od naslednjih Ljubljanskih zmajev, tako da prispevate svoj čas in energijo v zameno za dobro voljo, dober namen in promocijo, nam pošljite mail na info@utrineksanj.si

Po razstavi bomo prek Facebook strani Podpri in podprt boš organizirali dobrodelno dražbo, katere izkupiček bo namenjen izvajanju brezplačnih storitev za socialno ogrožene otroke. In uresničevanju sanj. Vabimo vas, da v nagradni sklad prispevate katero izmed svojih del, vašo storitev, izdelke …

 

K sodelovanju vabimo sponzorje in donatorje, ki bi s svojimi izdelki in finančno podporo omogočili še močnejše povezovanje med ljudmi in še več akcij, usmerjenih v lepšo prihodnost.

Obračamo se tudi na vse, ki imate ljubezen do medijev, socialnih omrežij, trženja … da pomagate Ljubljanskemu zmaju do večje prepoznavnosti.

 

Poletite z Ljubljanskim zmajem v lepšo prihodnost tudi vi in se nam pridružite od 26.–28. 2. 2016 v Utrinku sanj.

Spremljajte naše objave, v katerih bomo predstavljali vse sodelujoče, ki bodo s svojo prisotnostjo, znanjem, idejami in sredstvi podprli Ljubljanskega zmaja.

 

Rezervacija za otvoritveni dogodek, petek, 26. 2. 2016, ob19h

Success! Message received.

                

 

Mail: info@utrineksanj.si                                     utrineksanj@gmail.com                                           

                                                                                                      

kontakt utrinek sanj   

 

 

  • Wix Facebook page

Utrinek sanj, Zavod za spodbujanje lepše prihodnosti,

Bogišićeva ulica 6, 1000 Ljubljana

TRR Utrinek sanj:  Si56 6100 0001 0540 076, BIC banke: HDELSI22

naslov utrinek sanj

 

 

bottom of page