top of page

Brezplačno parkiranje po 17.uri ter med vikendom cel dan, na Bogišićevi ulici, kjer stoji Utrinek sanj.

 

 

 

 

 

 

 

Izvedba rojstnodnevne zabave v prostorih Utrinka sanj, Bogišićeva ulica 6, 1000 Ljubljana.   

 

Osnovni paket: ROJSTNODNEVNE ZABAVE ZA OTROKE V UTRINKU SANJ

  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon
Rojstnodnevne zabave za otroke

kaj vključuje osnovni paket:

Mejl: info@utrineksanj.si   Tel: 040 505 960

 

Doplačila:     -torta, pijača (100 % sadni

                        sok),  slani prigrizki:  30 €

                       -eko prigrizki: 30 €

                      -barvanje obraza: 15 €

                      -pica da te kap: 55 €               

 

Primerno za otroke od tretjega leta starosti naprej.

Po želji enako atrakcijo izvedemo tudi za odrasle :).

 

 

-2 urna animacija z dvema profesionalnima animatorjema,

-umetniško opremljena dvorana, v kateri otroci s pomočjo senzornih,

 in didaktičnih pripomočkov doživijo sanjski svet,

-ustvarjalni del rojstnodnevne zabave, v katerem spodbujamo umetniško izražanje ter domišljijo,

-plesno-rekreativni del rojstnodnevne zabave, v katerem spodbujamo motorične spretnosti,

-interaktivna lutkovna predstava, 

-rojstnodnevna zabava je podprta z avtorsko glasbo,

-kar bodo otroci na rojstnodnevni zabavi ustvarili, bodo lahko odnesli domov za spomin,

-privlačno tematsko vabilo na rojstnodnevno zabavo v elektronski obliki.

-izbirate lahko med več različnimi tematskimi sklopi (glej spodaj).

 

 

Rojstnodnevna zabava se odvija v prostorih zavoda Utrinek sanj, ki skupno obsegajo 110 kvadratnih metrov notranjih površin. Nahajajo se v centru Ljubljane v neposredni bližini rimskega zidu, za varovano ograjo. V času rojstnodnevne zabave bodo prostori namenjeni izključno eni skupini otrok. Javna parkirišča se nahajajo v neposredni bližini in so brezplačna vsak dan po 17. uri ter med vikendom cel dan. Pri družabnem delu s pogostitvijo (zadnje pol ure) ste dobrodošli tudi starši, da se še skupaj poveselimo.

 

 

 

 

do 15 otrok  150 € 

do 20 otrok  200 €     

 

 

Torto, pijačo, prigrizke lahko prinesete sami brez doplačila.

 

Tematski sklopi rojstnodnevnih zabav

1.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''MODNA REVIJA''

2.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''V VESOLJU''

Mesto je na nogah. Spet prihaja glamurozni dogodek, ki se ga vsi meščani veselijo vse leto. To je slavna modna revija. Letos bodo svojo posebno, papirnato kolekcijo izdelali in pokazali otroci. Najprej si bodo izdelali obleke iz papirja, nato pa se bo začela odvijati prava pravcata modna revija na pravi pravcati modni pisti. Pridružil se nam bo tudi fotograf. Ojoj, izkaže se, da je ostalim meščanom nekdo potrgal obleke! Hitro ga bo treba poiskati, preden se spravi še na obleke otrok.

 

 

 

Letos ne bomo praznovali rojstnega dne na Zemlji, ampak bomo poleteli kar v vesolje. Vendar za kaj takega potrebujemo posebno opremo. Otroci si bodo izdelali svoja vesoljska oblačila, skonstruirali vesoljsko ladjo ter se naučili nekaj osnov o ozvezdju. Nato se bodo odpeljali v vesolje, kjer bodo naleteli na posebno nalogo. Nekdo je ukradel planet. Kdo je bil to in kje ga bomo našli?

 

 

 

3.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''PLES V MASKAH''

Dežela sanj se pripravlja na veliki ples. A na ta ples so povabljeni samo gostje v maskah. Kje dobiti masko, da se bomo lahko udeležili praznovanja? In kako se sploh pleše na takem plesu? Otroci si bodo najprej izdelali maske, se naučili koreografijo, nato pa se bo lahko začel veliki ples. A na plesu ne bo vse gladko potekalo. Otrokom bo nagajal škrat, ki ga bodo morali ujeti in ugotoviti, zakaj je tako poreden.

 

 

 

V severne dežele je prišel strašen vihar. Hitro si moramo izdelati pravo vikinško opremo in trdno ladjo, da nas ne odnese. Ko smo varni na ladji, lahko zbežimo viharju in strumno zaplešemo. Ampak na ladji imamo tihotapca, ki nas hoče potopiti, tako da uničuje ladjo. Kdo je ta tihotapec? Moramo ga ustaviti!

 

 

 

4.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''EKSPEDICIJA NA SEVER''

5.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''ODKRIVAMO AMERIKO''

Rojstnodnevne zabave za otroke

Indijanci so nas povabili na ples. Ampak v naših oblekah ne moremo tja. Izdelali si bomo prava indijanska oblačila. Pot do indijancev pa ni najbolj enostavna.  Ovira nas deroča voda, veter, med nami pa je še lump, ki nas narobe usmerja. Odkriti ga moramo, saj bomo le tako lahko prišli v pravo indijansko vas.

 

 

 

6.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''V SREDNJEM VEKU''

Spet je tisti čas v letu, ko grad odpre svoje duri. Na grajsko zabavo so povabljeni le tisti, ki imajo primerna oblačila. Otroci si bodo izdelali viteško opremo ali obleke za princeske. Ko vstopimo v grad, na grajsko zabavo, pa se izkaže, da dvorni norček ni pokoren kralju. Neprestano krade inštrumente. Kako bomo plesali brez glasbe? Dvornega norčka moramo ustaviti.

 

 

 

7.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''ČAROVNIŠKO ZBOROVANJE''

Za rojstni dan se bomo pridružili čarovnicam in čarovnikom ter njihovemu čarovniškemu zborovanju. Otroci si bodo izdelali čarovniški klobuk in čarovniške dodatke, da se bomo lahko skupaj udeležili čarovniškega plesa ob kotlu. Ojoj, nekdo je poskril sestavine za čarobni napoj, ki v sanjsko deželo prinese zabavo in ples. Hitro se bomo morali naučiti nekaj čarobnih urokov ter ga poiskati, da se bomo lahko s pomočjo čarobnega napoja skupaj po čarovniško zabavali.

 

 

 

8.  ROJSTNODNEVNA ZABAVA ''VILINSKO RAJANJE''

V sanjski deželi polni čudežev in vilinskega prahu je nekdo začel nagajati. Ali bo sneg prekril večno pomlad in bo zavladala zima? Vilinke in vilinci morajo združiti moči, da lahko v sanjsko deželo zopet pride pomlad. Izdelali si bomo magična vilinska krila ter si nadeli vilinska imena. Z združenemi močmi bomo nepridipravu pokazali, kako se v deželo vrne pomlad in začelo se bo lahko pravo vilinsko rajanje. Pričarali bomo tudi samoroga, ki nam bo v veliko pomoč.

 

 

 

Pesem za rojstni dan - utrinek sanj

Skozi celotno rojstnodnevno zabavo želimo čim bolj spodbujati pristno otroškost, razigranost, spoznavanje novega ter otrokom čim bolj približati sanjski svet v budnem stanju.

 

 

 

 

 

Pošljite nam povpraševanje  za rojstnodnevnozabavo na

info@utrineksanj.si

ali pokličite na 040505960

       

 

bottom of page